Wat doe ik

U heeft een nieuwe woning gekocht en nu moet die nieuwe inrichting er ook maar eens van komen! Maar u heeft geen idee waar te beginnen….Ik wel!

• Ik kan op basis van de plattegrond van uw (nieuwe) huis meedenken over dat extra muurtje, wel of geen kookeiland en is dat nou wel slim is die schuifpui op die ene plek? Samen komen we daar wel uit. door het maken van een 3d visualisatie, krijgt uw een duidelijk beeld van de plannen die uw in u hoofd heeft.

 
• kleuradvies, durf je zelf niet de stap te zetten om van die witte wanden af te komen, en wat kleur toe te voegen aan je interieur. Laat mij je helpen..


• Eigenlijk zijn mijn woning en zelfs ook mijn meubels (grotendeels) wel naar mijn zin, maar de indeling van mijn woonkamer stoort me, kan dat nou niet anders? Ik geef graag advies en een tekening in 2D of 3D behoort ook tot de mogelijkheden!

 
• Vind je het lastig om zelf op stap te gaan voor die nieuwe inrichting, badkamer of keuken? Ben je bang overvallen te worden door die iets te snelle verkoper? Ik ga met je mee!

 
• En natuurlijk hoort een tuin er ook bij. Ook hier kan ik advies geven over inrichting maar ook over welk groen geschikt en minder geschikt is. Uiteraard maken we van dat tuinhuis ook iets moois! 
E-mailen
Bellen